Vi legger stor vekt på beskyttelse av personopplysninger og tar emnet veldig seriøst. Derfor vil vi gi deg alle detaljer om innsamling av data på nettstedet vårt og formålene det behandles og brukes til.

1. Innsamling, behandling og bruk av personopplysninger
Du kan besøke nettstedet vårt uten å oppgi noen personlige opplysninger. Vi samler bare inn generelle tilgangsdata som ikke er relatert til personlig informasjon, for eksempel navnet på din internettleverandør, den siste siden du besøkte, og navnet på den forespurte filen sammen med datoen for forespørselen.
Ovennevnte informasjon vil bare bli analysert for å forbedre tjenestene våre og gir ikke tilgang til informasjon om deg. Personopplysninger vil bare bli samlet inn hvis du villig deler dem mens du besøker nettstedet vårt. Vi overholder alltid de relevante lovene og forskriftene, spesielt bestemmelsene i Federal Data Protection Act (Bundesdatenschutzgesetz, “BDSG”) samt Telemedia Act (Telemediengesetz, “TMG”).
Dataene dine vil bare bli behandlet eller brukt i forbindelse med markedsundersøkelser eller markedsføring hvis du eksplisitt har gitt samtykke til denne bruken. Dataene dine kan bare videresendes til tredjeparter i tilfelle din samtykkeerklæring inkluderer en slik bestemmelse. Ellers skal ingen data overføres til tredjepart.

2. Gi personopplysninger til tredjeparter
Når du bestiller et produkt eller en tjeneste på nettstedet vårt, skal personopplysningene dine bare brukes i den grad det er nødvendig for å utføre tjenesten eller på annen måte oppfylle kontrakten.
For dette formålet kan dataene dine sendes til transportselskaper, datterselskaper og kredittinstitusjoner, så vel som andre parter som hjelper oss med å utføre våre tjenester og oppfylle kontrakten.

Vi kan sende betalingsinformasjonen din til hovedbanken vår for å ordne betalingen. Dataene er også tilgjengelige for våre datterselskaper. Dataene dine skal ikke videresendes til andre tredjeparter og vil ikke brukes til markedsføringsformål. Dine data blir blokkert når du utfører de kontraktsmessige forpliktelsene og full betaling av prisen. Dataene blir slettet etter at de obligatoriske juridiske og skatterelaterte tidsperioder utløper.

3. Bruk av informasjonskapsler
Vi bruker såkalte „Cookies“ for noen av våre sider for å gjøre tjenestene våre mer attraktive og også for å muliggjøre bruk av addifunksjoner. Informasjonskapsler er små biter av data som overføres til datamaskinen din når du besøker den aktuelle siden. De fleste av informasjonskapslene vi bruker blir automatisk slettet fra systemet ditt når du avslutter nettlesingen din (“Session Cookies”). De såkalte "langvarige informasjonskapslene" vil forbli på datamaskinen din og vil gjøre det mulig for oss å identifisere deg når du besøker nettstedet vårt igjen. Ingen partnerselskaper vi kan samarbeide med, har lov til å samle inn, behandle eller bruke personlig informasjon fra nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler.
Du kan også blokkere lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din i nettleserens alternativmeny. Dette kan imidlertid føre til redusert funksjonalitet på nettstedet vårt. Du finner mer informasjon om informasjonskapsler i "hjelp" -delen i nettleseren din.

4. Google Analytics
Nettstedet vårt bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. (“Google”). Denne tjenesten bruker informasjonskapsler, som er små biter av data, overført til datamaskinen din for å analysere din bruk av et nettsted. Informasjonen i informasjonskapslene vil bli overført til en Google-server i USA og lagret der.
IP-adressen din vil bare bli behandlet av Google i en forkortet form innen EU-landene eller i andre medlemsland i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, hvis IPAnonymization er aktivert på dette nettstedet.
Full IP-adresse vil bli overført til en Google-server i USA og forkortes der bare i unntakstilfeller. Google vil da bruke denne informasjonen på vegne av operatøren av dette nettstedet for å evaluere bruken av nettstedet for å lage en rapport for nettstedoperatørene. Informasjonen vil også bli brukt til andre nettstedsrelaterte tjenester. Google vil ikke koble IP-adressen din til annen informasjon tilgjengelig for Google.
Du kan blokkere lagring av informasjonskapsler i nettleserens alternativmeny; Dette kan imidlertid føre til redusert funksjonalitet på nettstedet vårt.
Du kan også forhindre Google i å samle inn og behandle data generert av informasjonskapsler og relatert til din bruk av nettstedet ved å laste ned og installere nettleserprogrammet tilgjengelig på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

5. Sosiale medier og plugins
Du finner lenker til de sosiale nettverkene Facebook og Twitter på nettstedet vårt. Følgende informasjon skal gjelde med hensyn til databeskyttelse:

5.1 Facebook
Vi bruker lenker til det eksterne sosiale nettverket Facebook. Denne tjenesten tilbys eksklusivt av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Lenkene på nettstedet vårt er gjenkjennelige med Facebook-logoen eller ved "Like" -ikonet.
Ved å klikke på lenkene aktiveres Facebook-plugins, og nettleseren din omdirigeres automatisk til Facebook.
Når du åpner lenkene og logger på Facebook-kontoen din mens du bruker nettstedet vårt, vil informasjonen om besøket bli sendt til Facebook, som deretter kan relatere denne informasjonen til kontoen din. Informasjonen lagres på Facebooks servere. Du kan forhindre dette ved å logge av Facebook-kontoen din før deg click lenkene.
Lenkens funksjonalitet, spesielt overføring av brukerinformasjon til Facebook, aktiveres ikke bare ved å besøke nettstedet vårt, men bare av clicklenkene.
Les Facebooks personvernerklæring (http://de-de.facebook.com/privacy/explanation.php) for mer informasjon om formålet og omfanget av datainnsamlingen fra Facebook, samt alternativene dine for å endre personverninnstillingene dine.

5.2 Twitter
Vi bruker lenker til det eksterne sosiale nettverket Twitter. Denne tjenesten tilbys eksklusivt av Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA (Twitter). Koblingene på nettstedet vårt er gjenkjennelige med Twitter-logoen eller den såkalte "tweet" -knappen.
Ved å klikke på lenkene aktiveres Twitter-plugins, og nettleseren din omdirigeres automatisk til Twitter.
Når du åpner lenkene og logger på Twitter-kontoen din mens du bruker nettstedet vårt, vil informasjonen om besøket bli sendt til Twitter, som deretter kan relatere denne informasjonen til kontoen din.
Informasjonen lagres på Twitters servere. Du kan forhindre dette ved å logge av Twitter-kontoen din før deg click lenkene.
Lenkenes funksjoner, spesielt overføring av brukerinformasjon til Twitter, aktiveres ikke ved å bare besøke nettstedet vårt, men bare av clicklenkene.
Les Twitters personvernerklæring (http://twitter.com/about/resources/tweetbutton) for mer informasjon om formålet og omfanget av datainnsamlingen fra Twitter, samt alternativene dine for å endre personverninnstillingene dine.

6. Registrering / Registrering
By clickpå "registrer deg", og også under bestillingsprosessen kan du åpne en konto på nettstedet vårt. Herved erklærer du ditt samtykke til at den nødvendige informasjonen (personlig og kontaktinformasjon) og også brukerdataene dine (passordet) blir lagret. Ved fremtidige bestillinger kan du logge på med e-postadressen og passordet og legge inn bestillingen uten å måtte oppgi informasjonen igjen. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke med hensyn til registreringsinformasjonen din med fremtidig virkning

7. Datasikkerhet
Vi sikkerhetskopierer nettstedet vårt og andre systemer mot tap, skade, uautorisert tilgang, endring og / eller distribusjon av dataene dine ved å ta nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak. Til tross for vår innsats og regelmessige overvåking kan ikke full beskyttelse garanteres.

8. Rett til informasjon
Du har rett til informasjon om dine lagrede data og, avhengig av omstendighetene, rett til korreksjon, blokkering eller sletting av data.

9. Rett til å trekke tilbake samtykke
Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt med fremtidig virkning


reCAPTCHA

Vi bruker reCAPTCHA-tjenesten som tilbys av Google Inc. (Google) for å beskytte dine innsendinger via skjemaer for internettinnsending på dette nettstedet. Denne pluginen sjekker om du er en person for å forhindre at visse nettstedsfunksjoner blir (ab) brukt av spam-bots (spesielt kommentarer). Dette plugin-spørringen inkluderer sending av IP-adressen og muligens andre data som kreves av Google for Google reCAPTCHA-tjenesten. For dette formålet blir innspillene dine kommunisert til og brukt av Google. Imidlertid er din IP-adresse tidligere avkortet av Google i medlemsland i EU eller i andre stater som er part i avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og er som sådan anonymisert. Bare i unntakstilfeller blir en full IP-adresse overført til en Google-server i USA og avkortet der. På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av denne tjenesten. IP-adressen som tilbys av reCaptcha fra nettleseren din, skal ikke slås sammen med andre data fra Google.
Denne datainnsamlingen er underlagt databeskyttelsesforskriftene fra Google (Google Inc.). For mer informasjon om Googles personvernregler, besøk: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Ved å bruke reCAPTCHA-tjenesten, samtykker du i behandling av data om deg av Google på den måten og for formålene beskrevet ovenfor.

Oppdatering 24.05.2018 

Needles&Wool Personvern

 

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra Needles-and-wool.com (“nettstedet”).

 

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN

 

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til Nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon."

 

Vi samler Device Information ved hjelp av følgende teknologier:

 

- "Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

 

- "Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.

- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

 

 

Addinår du foretar et kjøp eller prøver å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre, e-postadresse og telefonnummer.) Vi referer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon."

 

 

 

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernreglene, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

 

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

 

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til:

Kommunisere med deg;

Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og

Når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss, gir du informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

 

Vi bruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme for mulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

DELE DIN PERSONLIGE INFORMASJON

 

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker dine personlige opplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stævning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

 

 

Markedsføring

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI") pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

 

I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances utvalgt portal på: http://optout.aboutads.info/.

 

IKKE SPOR

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser.

 

 

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

 

I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

 

DATA RETENSJON

Når du bestiller gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen for våre poster med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

 

 

MINDREÅRIGE

Nettstedet er ikke ment for personer under 18s alder.

 

ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

 

KONTAKT OSS

For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å komme med en klage, kan du kontakte oss innen

 

e-post på caba.sekesi@needles-and-wool.com eller per post ved hjelp av detaljene nedenfor:

 

 

Caba Sekesi, Bertha-von-Suttner, 7, Germering, 82110, Tyskland

 

Du har lykkes med å abonnere!
Denne e-postadressen er registrert